Týden T1

(rozvrh platný od 14.2.2022)

Vyšší odborná škola ekonomických studií, Střední průmyslová škola potravinářských technologií a Střední odborná škola přírodovědná a veterinární, Praha 2, Podskalská 10  3.VP  (Hájková Klára)

 

0
7:00- 7:45

1
7:50- 8:35

2
8:40- 9:25

3
9:40-10:25

4
10:35-11:20

5
11:30-12:15

6
12:25-13:10

7
13:20-14:05

8
14:10-14:55

9
15:00-15:45

10
15:50-16:35

11
16:40-17:25

12
17:30-18:15

 
P
o

 

                         

 
Ú
t

 

       

RLZ2
(116)
Kf

RLZ2
(116)
Kf

PE2
(116)
Be

N2VI
(116)
Háj

N2VI
(116)
Háj

A1VI
(116)
Hrl

A1VI
(116)
Hrl

   

 
S
t

 

                         

 
Č
t

 

                         

 
P
á

 

                         

Týden T2

(rozvrh platný od 14.2.2022)

Vyšší odborná škola ekonomických studií, Střední průmyslová škola potravinářských technologií a Střední odborná škola přírodovědná a veterinární, Praha 2, Podskalská 10  3.VP  (Hájková Klára)

 

0
7:00- 7:45

1
7:50- 8:35

2
8:40- 9:25

3
9:40-10:25

4
10:35-11:20

5
11:30-12:15

6
12:25-13:10

7
13:20-14:05

8
14:10-14:55

9
15:00-15:45

10
15:50-16:35

11
16:40-17:25

12
17:30-18:15

 
P
o

 

                         

 
Ú
t

 

         

PER6
(116)
Kf

TVL2
(116)
Mn

TVL2
(116)
Mn

PS2
(S10)
Kr

KAVI
(116)
Hrl

     

 
S
t

 

                         

 
Č
t

 

                         

 
P
á

 

                         

Týden T3

(rozvrh platný od 14.2.2022)

Vyšší odborná škola ekonomických studií, Střední průmyslová škola potravinářských technologií a Střední odborná škola přírodovědná a veterinární, Praha 2, Podskalská 10  3.VP  (Hájková Klára)

 

0
7:00- 7:45

1
7:50- 8:35

2
8:40- 9:25

3
9:40-10:25

4
10:35-11:20

5
11:30-12:15

6
12:25-13:10

7
13:20-14:05

8
14:10-14:55

9
15:00-15:45

10
15:50-16:35

11
16:40-17:25

12
17:30-18:15

 
P
o

 

                         

 
Ú
t

 

       

RLZ2
(116)
Kf

MPP2
(116)
Kf

PR6
(116)
Stu

PR6
(116)
Stu

SEM3
(S10)
Ni

PO
(116)
Mn

MSV2
(116)
Mn

MSV2
(116)
Mn

 

 
S
t

 

                         

 
Č
t

 

                         

 
P
á

 

                         

Zpracováno v systému Bakaláři